top of page

Vereniging Meten = Weten is opgericht

Meten=Weten begon in oktober als een groep verontruste burgers. We bedachten een plan, deden een geslaagde crowdfunding en gingen aan de slag. Gewoon willekeurige groep verontruste burgers. Inmiddels zijn we bijna 8 maanden verder. We realiseren ons dat onze missie nog lang niet voltooid is en dat we nog een lange weg te gaan hebben voor we geen overlast meer hebben van bestrijdingsmiddelen. Daarom was het noodzakelijk dat we een formele organisatie zijn om de continuïteit te waarborgen en een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) te worden met eigen bankrekening . We zijn van mening dat een vereniging de beste vorm is voor een burgerinitiatief. Zo blijft Meten=Weten een brede beweging waar de leden meedenken, meedoen en meebeslissen.

Alle vrienden en donateurs krijgen deze zomer een brief met korte uitleg en de vraag of ze hun vriendschap willen omzetten in een lidmaatschap. Leden van Meten=Weten krijgen 3 nieuwsbrieven per jaar, regelmatig updates per e-mail en uitnodigingen voor bijeenkomsten. Dit najaar willen we de eerste ledenvergadering houden en eind van dit jaar organiseren we een informatieavond met deskundigen.

Mensen die tot nog toe alleen de nieuwsbrief kregen en ook lid willen worden kunnen zich aanmelden bij metenwetenwesterveld@gmail.com. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd.

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page